Är du nyfiken på geoenergi?

Vi vill sprida kunskap om förnybar energi och inspirera till en mer hållbar fastighetsbransch. Bjud gärna in oss till ditt företag, för kunskapsutveckling och intressanta samtal!

Är du nyfiken på geoenergi? 

Intresset för förnybara energikällor växer hela tiden, och på Tektonik vill vi bidra till att sprida kunskap om de alternativ som finns. I våra kostnadsfria seminarier delar vi med oss av inspiration och information, för att ge dig som fastighetsägare en inblick i de miljö- och affärsmässiga vinsterna med en investering i geoenergi. 

Våra seminarier ger dig förutsättningarna att ta nästa steg mot en långsiktigt hållbar och lönsam energilösning. Vi pratar om makrotrender i omvärlden, teknikens utveckling och framtid, den ekonomiska kalkylen, och hur du går tillväga rent konkret för att gå över till  en mer hållbar energikälla i ditt fastighetsbestånd. 

Vill du att vi besöker ditt fastighetsbolag? 

Vi åker Sverige runt och arrangerar kostnadsfria seminarier om geoenergi för fastighetsägare. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på kring geoenergi, och hur en koldioxidneutral lösning kan hjälpa er att både nå era ekonomiska mål – och era hållbarhetsmål. Vi erbjuder även digital webbinarier.

Vill du få inbjudningar till våra seminarier eller boka ett eget? Anmäl ditt intresse i formuläret.

Vad vi går igenom under ett seminarium?

  • Introduktion till geoenergi Vad är geoenergi, och vilka är vi på Tektonik? 
  • Det globala perspektivet  Geoenergi Sveriges fjärde största förnybara energiresurs. Kan geoenergi bidra till en med hållbar värld?
  • Den ekonomiska kalkylen Så sänker du dina driftskostnader och – ökar ditt fastighetsvärde.
  • Den bakomliggande tekniken Vikten av rätt dimensionering för maximal utväxling. 
  • Referenser Intressanta fallstudier som innefattar ekonomi, besparing och värdeökning.
  • Vår arbetsprocess Så kommer du igång med ditt projekt.