En helhetsleverantör med 40 års erfarenhet

Med gedigen erfarenhet och den senaste tekniken hjälper vi Sveriges fastighetsägare att sänka sina kostnader, öka värdet på sina fastigheter och minska sitt klimatavtryck. 

Varför Tektonik? 

Geoenergi är en komplex vetenskap. För att du ska få ut maximalt av din energicentral är det direkt avgörande att hela energisystemet och energibrunnarna är korrekt dimensionerade för att samverka på bästa sätt. Om systemet inte balanseras rätt i förhållande till berggrunden, fastigheten och platsens förutsättningar försämras effekten och besparingen avsevärt, och blir sedan bara sämre och sämre över tid.  

På Tektonik har vi över 40 års erfarenhet av kvalificerade borrmetoder, 25 års erfarenhet av värmepumpsteknik och dimensionering av energisystem. Vi hjälper fastighetsägare att uppnå största möjliga besparingar och ökade fastighetsvärden över tid.

David Johansson

Civilingenjör med ett genuint intresse för energieffektiva systemlösningar. David arbetar i nära samverkan med våra kunder och sätter en ära i att alltid skapa lösningar av högsta kvalitet – för maximal kundnöjdhet.  

Johnny Wärnelöv

Med en bakgrund som koncernchef på  IVT Industrier AB (idag Bosch Thermoteknik AB) har Johnny 23 års erfarenhet från värmepumpsindustrin.

Martin Ljungdahl

Civilekonom med stort intresse för företagsstyrning och utveckling. Driver sedan 10 år familjeföretaget FBB Finspångs Brunnsborrning AB i andra generation tillsammans med David Johansson.

Våra kärnvärden

Förtroende i alla led

Med ansvarsfulla metoder och noggranna förstudier säkerställer vi att du får ut maximalt av din investering.

Gedigen kompetens

Vår kombination av expertis inom borrning och installation, och spjutspetskompetens inom dimensionering av energisystem, gör oss unika på marknaden.

Erfarenhet och beprövad teknik

Efter 40 år i branschen så vet vi vilka metoder och tekniska lösningar som ger dig största möjliga glädje av din investering i geoenergi.

Vårt erbjudande

Tektonik erbjuder kommersiella fastighetsägare minskade energikostnader och ökade fastighetsvärden med hjälp av förnybar värme och kyla genom geoenergi. Hjärtat i vårt erbjudande är våra robusta och skalbara energicentraler som kan byggas i prefabricerade energihus med kvalitetssäkrade komponenter och beprövad teknik. Vi är en helhetsleverantör som hjälper dig genom hela processen: från förstudie och dimensionering till borrning, installation och driftsättning. Vi erbjuder även våra kunder ett bekymmersfritt ägande efter installationen, genom tecknande av serviceavtal för driftövervakning och fortlöpande optimering.

Vår vison

Vi vill ge Sveriges fastighetsägare tillgång till den förnybara energiresurs som utgörs av lagrad solenergi i marken vi går och står på. Det gör vi genom att erbjuda ett lönsamt koncept för geoenergi, med smart paketerade och tillförlitliga energisystem. På så vis hjälper vi våra kunder att sänka sina kostnader, öka värdet på sina fastigheter och minska sitt klimatavtryck. 

Frågor?

Välkommen att kontakta oss för mer information om geoenergi och förnybar energi. Ställ din fråga i formuläret, så hör vi av oss.