VVS Ingenjör

Om tjänsten

I takt med att intresset för förnybar energi till större, kommersiella fastigheter ökar, har efterfrågan på systemkompetens och leverantörer som tar ett helhetsansvar gällande dimensionering och projektering av Geoenergisystem blivit allt större.

Tektonik Nordic AB erbjuder kommersiella fastighetsägare minskade energikostnader och ökade fastighetsvärden med hjälp av förnybar energi i form av bergvärme och naturkyla, så kallad Geoenergi. Tektonik finns med under hela resan, från första tanken på förnybar energi, till färdiga geoenergisystem som sparar pengar och minskar klimatavtrycket. Vi vill vara en del av klimatomställningen och samtidigt skapa bättre förutsättningar för hållbara och miljövänliga fastigheter.

Vill du arbeta i en bransch/företag under tillväxt och ha roligt under tiden. Välkommen in med din ansökan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I den här rollen ansvarar du för dimensionering och projektering av VVS installationer kopplade till våra Geoenergilösningar. Denna position är en betydande roll i ett litet men kompetent team med energiingenjörer och tillsammans skapar vi optimalt balanserade och energieffektiva lösningar för våra kunder baserat på produkter från världsledande tillverkare inom värmeteknik.

Du stöttar våra projekt med god kunskap om dimensionering, kalkylering, samt design av energicentralens komponenter och flödesschema i AutoCAD för primärt värme och kyla, och ingår i projektteamet med ansvar att samordna installation och driftsättning av våra kunders Geoenergianläggningar med hjälp av våra samarbetspartners. 

Du är målinriktad och drivande med stor frihet att utveckla rollen i den riktning du bedömer bäst utifrån företagets och våra kunders behov. 

Vi söker dig som

För att trivas i rollen bör du vara självgående i ditt arbete samt noggrann, mål- och resultatinriktad. Vi söker dig som har en bakgrund som VVS Ingenjör med erfarenhet av att dimensionera och rita upp energisystem med hjälp av värmepumpsteknik för medelstora till större fastigheter.

För att kunna lyckas i rollen har du ett teknikintresse och trivs med att jobba nära kunden och i team med våra nuvarande energiingenjörer och övriga organisation. Vidare arbetar du metodiskt och strukturerat, och ser bara fördelar med att kliva in rollen i ett tidigt skede av vår tillväxtresa där stora möjligheter att påverka utvecklingen av interna rutiner och processer finns. 

Det praktiska

  • Heltid
  • Tillsvidareanställning
  • Konkurrenskraftig lön 
  • Arbetsort: Norrköping

Vårt företag

Tektonik är ett entreprenöriellt företag som erbjuder kommersiella fastighetsägare minskade energikostnader och ökade fastighetsvärden med hjälp av förnybar värme och kyla genom geoenergi. Hjärtat i vårt erbjudande är våra robusta och skalbara energicentraler som kan byggas i prefabricerade energihus eller i kunds fastighet med kvalitetssäkrade komponenter och beprövad teknik. Vi är en helhetsleverantör som hjälper fastighetsägare genom hela processen: från förstudie och dimensionering till borrning, installation och driftsättning. Vi erbjuder även våra kunder ett bekymmersfritt ägande efter installationen, genom tecknande av serviceavtal för driftövervakning och fortlöpande optimering.

Vårt kontor ligger i Norrköping och därifrån utgår tjänsten men arbetsplatsen kan lika gärna vara på annan ort. Vid större entreprenader åtar vi oss uppdrag i hela Sverige. Du behöver därför under vissa dagar vara beredd att delta i kundmöten och projektleda på andra orter.